Visa Australia TAK LULUS?

hujung bulan 12/2018 baru je pergi Perth… Lama jugak la dalam 12 hari. Sebab pergi sendiri dan tak ikut travel pun.

Sebab suka hati nak p mana-mana dan kat mana nak p..

tapi sebelum p tu memang azab jugak la.. VISA tak LEPAS!!!!.. nak tau berapa kali reply balik??

3 kali beb…

Ni mula-mula apply…pompuan semua lepas.. laki je tak lepas..huhu

Pastu appeal balik… Kena reject jugak.Reason macam ni

Pastu tak boleh jadi ni… Sediakan dokumen proper giler dan detail. Harap-harap lepas appeal ni lulus terus..

penat tunggu sebab masa appeal pun ambil masa 7-14 hari.

So ni result die..

Alhamdulillah lulus…. Yahuuuuu… Berbunga-bunga lepas tu..

So korang penah jadi macam ni jugak?

Saya ada buat ebook.. Saya tuliskan semua antara isi kandungan ebook tulisan saya adalah

  • Dokumen yang saya hantar untuk appeal supaya visa melancong sampai lulus
  • Pengalaman hidu anjing kat airport dan tulis “declare kad”
  • Cara saya redeem point kad kredit untuk beli tiket flight.. (bukan AirAsia tapi MAS)
  • Lokasi yang saya pergi (solat, makan, shopping)
  • Perkara kena ingat jika sewa kereta
  • Cara redeem balik GST

Memang detail.. So rugi kalau korang tak dapatkan ebook saya ni..

Harga???

RM10 jer… (tiket flight korang lagi mahal…apa lah sangat kan)

kalau korang serius nak PM kat kat facebook (KLIK SINI)

error: Content is protected !!