• Travel

    Azab Betul Apply Visa Australia Terutamanya LELAKI!

    Kali ni part apply visa lak.. Ceritanya bermula macam ni.. Nak apply visa senang je.. Korang boleh mintak agen travel yang isikan.. Sebab dorang ni dah selalu isikan visa online. Antara travel agen yang aku suggest adalah WIYA TRAVEL & TOURS. Ni link website dorang   Masa tu person incharge nama Aina..(Tak pasti cik atau puan.. Lupa nak tanya..huhu) Aku scan dan email pasport je.. Lepas tu bayar RM20 setiap orang.. Pastu dorang akan proses.. Kemudian nak jadi cerita visa aku tak lepas.. Laki yang umur 25-35 tahun susah sikit nak lepas. Wife dan anak-anak aku semua lepas visa.   So bila visa aku reject travel agen tak boleh tolong.…

error: Content is protected !!