• Travel

    Travel ke Perth, Australia – Redeem Tiket dengan Enrich Malaysia Airlines

    Travel ke Perth, Australia ni dah rancang 1 tahun yang lepas.. 2017 lagi.. Last aku travel masa wife aku baru abis pantang anak yang sulung.. Tu pun unplan. Lepas 2 bulan pantang, masuk bulan ke-3 tiba-tiba aku tengok flight p bandung murah. Apa lagi terus beli la…   Tapi untuk ke Perth ni tak boleh buat macam tu.. Mahei chor..   Untuk beli tiket aku redeem point credit kad. Jimat banyak wei.. Naik Malaysia Airlines lak tu. Macam aku memang heavy guna kad kredit sebab untuk bisnes. So memang banyak la point. Kalau nak point kad kredit guna kad MASTERCARD. Yang ni bila kita swap akan dapat point. Kalau guna…

error: Content is protected !!