• Travel

    Perth, Australia – Day 05 – Lepas Pinnacle singgah Lancelin

    Lepas abis pusing Pinnacle Desert, otw balik tu singgah Lancelin Sand lak. Nak tahu Pinnacle ada apa? KLIK LINK ni akan ke post sebelum ni. Otw balik tu korang akan nampak kincir angin. Memang besar giler la..   Cadangnya nak p betul-betul dekat kincir angin tu.. Tapi tak de jalan masuk.. So ni je gambar paling dekat dengan kincir angin tu.. Boleh la.. Alang-alang tak de kereta jalan ni, amk gambar la atas jalan..haha   Dah-dah bila nak sampai kat Lancelin macam ni..   Lancelin Sand Kat sini tempat korang main board atas pasir. Rupa macam salji tapi pasir. Pasir die halus giler.. Kalau dari Perth akan jumpa simpang ke…

error: Content is protected !!