shoping online china

Sebenarnya korang boleh shoping barang china TANPA perlu pergi China. Beli online je.

Pilih barang, bayar dan tunggu barang sampai rumah. Harga jangan cerita la.. Beli 1 pun boleh dapat harga borong.

Meh saya cerita caranya..

Dekat China dorang (pengilang) akan publish barang dorang dekat 1 website (e-commerce terbesar di China) iaitu taobao.com

Lebih kurang 70 juta produk yang ada dalam website ni.. Memang sakit mata bila tengok harga die.. Dan korang akan tepuk dahi bila tengok harga dekat Malaysia dan harga kat China.

Contoh macam kerusi ni

Ni baru kerusi.

Saya tak tunjuk lagi Dron, CCTV, katil, casing telefon.. Kalau saya tunjuk korang mesti berapi punya.. Rasa semua benda nak beli.

Tapi…

Nak beli direct dari Taobo.com ni korang kena la ada ilmu. Tak boleh main taram je.. Kalau korang ada panduan step by step cara beli mesti lagi mudah kan?

ofkos la.. Kita follow je..

Macam panduan ni..

Adanya panduan video ni korang follow je cara nak beli.. Ramai orang dah guna panduan ni. Feedback pun positif

So korang boleh tengok panduan beli barang online dengan klik link dibawah

error: Content is protected !!