Fuhh Sales 1,000++ USD sehari beb

Zaman sekarang ni kalau keje tak semestinya gaji ringgit malaysia je. Tapi anda pun boleh buat gaji dalam US DOLAR.

Dengar macam hype tapi memang ada je orang buat. Buat dari rumah lak tu.

Tu la kuasa internet. Dulu masa sekolah menengah tak paham sangat istilah dunia hujung jari. So sekarang faham dan nampak flow die.

Ok balik pada Sales 1,000++ USD. Ni bukti die..

No photo description available.

Mesti anda tak pasti ni screenshot dari mana kan?

Ni screenshot dari akaun Clickbank. Clickbank ni platform untuk anda promote produk digital orang lain. Setiap jualan anda akan di bayar komisen. Komisen setinggi 50% hingga 90%.

Ni website die.

Dalam ni banyak produk digital. Software, video course atau ebook. Ada banyak giler niche

Ni screenshot beberapa niche (kategori).

BAGAIMANA KOMISEN ANDA DI BAYAR?

Mula-mula anda kena la register dulu dekat clickbank. Register free je untuk jadi agen

Bila dah register anda boleh login masuk username dan password. Akan keluar macam ni.

Kemudian pilih produk yang anda nak promote. Pergi dekat marketplace. Ada banyak kategori produk.

Saya bagi contoh business/investing. Klik dekat sini..akan keluar link affiliate atas akaun anda.

So anda promote produk ni akan di bayar 65% per jualan.. Banyak kan.

ANDA DAH NAMPAK KAN FLOW DIE?

Nak buat komisen US Dolar ni memang tak mustahil. Anda pun boleh buat jugak.

Kalau anda serius nak buat 1 je nasihat saya..

Belajar dari orang yang dah buat

Ni je cara untuk cepat belajar dan dapat result yang cepat.

KAT MANA NAK BELAJAR????

Anda boleh belajar dengan tengok video je.. Pastu follow tip dan skill yang di tunjukkan..

Benda ni perlu sabar beb..Tak boleh nak kalut-kalut.

Anda kena spend untuk iklan. Tuk dapatkan setting, produk yang sesuai dengan kampen pemasaran anda.

Kalau anda nak belajar saya suggest belajar dari CB METHOD

Ni bukan teori. Pengajar pun dah lama dengan clickbank ni. So anda belajar dan buat terus. Ni kandungan video tersebut.

So kalau anda serius nak belajar download semua video cepat. Ada promo hingga 31 OGOS 2019. Info lanjut anda boleh klik link dibawah

ANDA RASA NI CERITA REKAAN???

Silap la beb.. Ni saya baca screenshot die tengah tunggu duit masuk ke akaun malaysia.

kalau buat clickbank ni komisen akan di masukkan dalam akaun payoneer. Kemudian baru transfer ke akaun bank Malaysia.

Ni screenshot dalam group CB METHOD.

Amacam nak belajar step by step buat bisnes dalam USDOLAR??? Boleh dulu beb. Pastu apply.

Facebook Comments

Releated

Nak Buat Iklan Kena Ada Objektif Dulu

Anda reti bawak kereta tak? Tak pun bawak moto.. Sebelum naik moto mesti anda akan dah ada halatuju dalam kepala.. Aku naik kenderaan ni nak p kedai beli kicap kat kedai Abu Anda pun start moto terus pergi kedai Abu. Beli kicap pastu balik terus. Tak beli benda lain pun. ( Ni laki la… kalau […]

error: Content is protected !!